Få 15% på PEACEFUL MOMENT

Efterår 2021

REPOWER YOUR SELF IN

Your Inner Garden

EFTERÅR 2021 UDGAVE


MØD KVINDEN BAG LUCIA CARE

Portræt af
Nanna Kirkebjerg

Som mor til fire døtre og praktiserende læge gennem otte år har Nanna Kirkebjerg selv balanceret på en knivspids mellem alle gøremål, prioriteringer, pligter og en følelse af ikke at række til. Det har ført til en erkendelse af, at vi ikke kan skelne arbejde og livet fra hinanden.

”For mig findes work/life-balance-begrebet ikke. Tanken om, at du skal yde, før du kan nyde, er forældet i vores præstationssamfund. Vi skal i stedet være i nuet og nyde, imens vi yder”, fortæller Nanna, der er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin.

Bæredygtig sundhed
Med Lucia Care fortsætter Nanna den rejse, hun begyndte med Luciaklinikken – en stress og rekreationsklinik. Hudplejeprodukterne er født ud af en holistisk og bæredygtig intention om at skabe balance gennem naturen og forebygge og reducere stress. Her trækker Nanna på sin mangeårige erfaring.

”Som praktiserende læge har jeg set, hvor meget stress i vores samfund og hos den enkelte påvirker. Det er virkelig skræmmende og indgribende. Derfor vil vi være med til at inspirere til en sund og balanceret hverdag. Ikke bare i huden, men i hele livet. Det er det, der er den helt store drivkraft bag Lucia Care”, siger Nanna.

Med sin genuine interesse i, hvordan sundhed påvirkes af mange faktorer – såvel fysiske, emotionelle, mentale som adfærdsmæssige – er Nanna drevet af sin passion for at dele, hvordan vi kan øge opmærksomheden på disse interaktioner i vores indre. Interessen for det hele menneske er grundstenen i Lucia Care.

Mød Nanna og trioen bag Lucia Care her.

INDHOLD

  ALMANAK

  Power of autumn

  Efteråret indbyder til selvkærlighed, selvomsorg og selvindsigt. Det er tid til fordybelse og til at vende blikket indad. Ligesom træerne, der finder hvile og energi i deres indre, skal vi søge varmen og kraften i os selv. Med ’Your Inner Garden’ ønsker vi hos Lucia Care at nære og styrke den proces.


  SELF-CARE

  Træk vejret dybt
  og mærk roen

  Skab balance i krop og sind med det dybe åndedræt, som:

  • Reducerer stress
  • Sænker puls og blodtryk
  • Virker afspændende og beroligende
  • Effektivt mod søvnbesvær
  • Stilner sindet ved tankemylder


  Læg dig godt til rette og fokuser på dit åndedræt.

  ”Det dybe åndedræt er et af de vigtigste redskaber til at håndtere stress”

  Dr Nanna Kirkebjerg, MD

  INTEGRATIV MEDICIN

  STORK-modellen

  Hvad betyder integrativ?
  Hos Lucia Care tror vi på og praktiserer en integreret medicinpraksis. Tilgangen er inspireret af antroposofien, som blev udviklet af den østrigske filosof Rudolf Steiner.

  Integrativ medicin udforsker relationen mellem krop og sind og anlægger et holistisk syn på helbredelse. Her bliver alle faktorer, der påvirker sundhed, velvære og sygdom taget i betragtning, herunder det omgivende samfund. Integrativ medicin bliver i stigende grad anerkendt som effektiv behandling af stress med sit fokus på det hele menneske.

  Som læge har Nanna beskæftiget sig med integrativ medicin siden 2006. Som en af de førende praktiserende læger på området herhjemme, vil Nanna i ’Your Inner Garden’ dele ud af sine erfaringer med fokus på at reducere stress.

  Ordet ’integreret’ understreger, at tilgangen ikke udelukker konventionel medicin, men derimod involverer et samarbejde mellem konventionelle og komplementære behandlingsformer.

  Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om integrativ medicin, kan du læse mere her.

  Stressreducerende teknikker
  Lucia Care vil over tid udvikle et lille bibliotek i ’Your Inner Garden’ med værktøjer, der kan reducere stress. Den første model, vi introducerer dig til, er STORK-modellen. Du kan bruge STORK-modellen, når en krævende situation opstår. Kig på dine tanker oppefra og observer dem udefra. Se på tankerne som sæbebobler, der svæver forbi, og som du visuelt kan prikke hul på.

  Download STORK-modellen som pdf

  ”På baggrund af forskning ved vi i dag, at stress i høj grad er en fysisk sygdom med hjertebanken, lyd- og lysfølsomhed, træthed, uro og ondt i kroppen, dårlig søvn, tankemylder, og mave- og fordøjelsesproblemer med mere. Der sker meget i kroppen, når stresshormonerne har fået fat, og når vi først er kommet ind i stresscirklen, kan den være svær at komme ud af. Her kan integreret medicin gøre en stor forskel for mange patienter”

  Dr Nanna Kirkebjerg, MD

  I ’Your Inner Garden’ dyrker vi interessen for naturens lægeurter og deres rigdomme. Her deler vi tips til, hvordan de styrkende planter også kan blive en del af dine daglige rutiner. I Herbarium kan du læse om de forskellige lægeurters karakteristika.

  Rosmarin

  Rosmarinus officinalis

  ‘Gå i krop’ med rosmarin

  Rosmarin er en hero i Lucia Cares univers. Vi anvender plantens aktive indholdsstoffer og æteriske olier i flere af vores produkter. Rosmarins gode effekt på huden bidrager til at styrke immunforsvaret. Den vitaliserer og beskytter med sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber.

  Med sin kombination af krydret kamfer, fyrretræsagtige aroma, bitre smag og et nævneværdigt indhold af jern, skaber rosmarin forankring i kroppen.

  Rosmarin anses som en kognitiv stimulans. Den æteriske olie indeholder 1,8-cineol, som har en dokumenteret klinisk effekt på hukommelse, koncentration og fokus.


  Rosmarin i din hverdag

  1. Lav en kold kande vand og læg en økologisk kvist rosmarin i. De æteriske olier trækkes hurtigt ud i vandet. Det giver en forfriskende smag, der genererer en følelse af velvære.
  2. Lav frisk te på rosmarin ved at dyppe en økologisk kvist i det kogende vand.
  3. Klargør et varmt karbad, håndbad eller fodbad. Tilsæt lidt Lucia Care Revitalising Oil, som giver rosmarin til huden og lugtesansen. Ritualet har positiv indflydelse på din bevidsthed, hukommelse og koncentration.
  4. Drik gerne 1,5-2 liter vand om dagen. Veksl mellem vand med friskpresset økologisk citron og rosmarinvand. Drik gerne halvdelen af dit daglige indtag om morgenen, så krop og hjerne er velhydreret.

   Læs mere om rosmarin her.

  EXCLUSIVE

  Få 25% på Gavekort

  Vi vil gerne byde dig velkommen i Your Inner Garden ved at give dig

  25% på gavekort til en værdi af min. 2000 kr

  Brug rabatkode: WELCOME25

  Koden gælder indtil 28.02.2022

  Gavekortet kan benyttes til alle produkter på luciacare.com. Gavekortet kan indløses over flere køb, indtil beløbet er opbrugt. Gavekortet er gyldigt i tre år fra købsdatoen.

  PRODUKTPORTRÆT

  WATERFALL

  Creamy Soft Cleanser

  For Body Hands Face Hair

  Vi kan mere med mindre
  I Lucia Care vil vi gerne vise, hvor meget vi kan med mindre. Vores hud har evnen til at regulere sig selv. Alt, hvad vi skal gøre, er at understøtte hudens naturlige funktioner ved at fodre den med skånsomme og næringsfyldte ingredienser. Lægeurterne i Lucia Care’s hudplejeserie er netop håndplukket ud fra deres multifacetter af hudplejende og styrkende egenskaber. Denne særlige pallette gør det muligt for os at skabe innovative og multifunktionelle produkter.

  En eksklusiv multifunktionel sæbe
  Hvis du er træt af de mange produkter til hele familien, så vil du sætte pris på Lucia Cares multifunktionelle produkt: Creamy Soft Cleanser til alle aldre og køn. Med færre produkter med flere anvendelsesmuligheder bidrager vi til mere bæredygtige plejeritualer. Læs mere om Creamy Soft Cleanser.